PAO JOŠ JEDAN ŠKALJARAC?! Novo hapšenje zbog ubistva Mila Ilića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO JOŠ JEDAN "ŠKALJARAC"?! Novo hapšenje zbog ubistva Mila Ilića!

Pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su danas Podgoričanina R.P. zbog sumnje da je umešan u ubistvo Mila Ilića (28), saznaje se iz policije.

Policija traga za još dve osobe.

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva danas je pretresano više lokacija u Podgorici. R.P. je uhapšen po nalogu SDT-a i navodno je prijatelj Marjana Vujačića (34), koji je ranije uhapšen u Novom Sadu, zbog sumnje da je učestvovao u više ubistava, među kojima su i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistva Podgoričana Mila Ilića i Veska Kalezića (47).

Krajem aprila ove godine u Ulici Oktobarske revolucije, u blizini Autobuske stanice ubijen je Milo Ilić. Kada je prilazio autu, ubica je u njegovom pravcu ispalio desetak hitaca.

Iz policije je ranije saopšteno da je Ilić bio blizak "kavačkom klanu", te da je bio prijatelj ubijenog Kalezića.

Vujačić je navodno blizak suprotstavljenom "škaljarskom klanu".

Kalezić je ubijen u novembru prošle godine u podgoričkom naselju Stari aerodrom. On je bio ispred lokala "Level" kada je ubica u njegovom pravcu ispalio više hitaca. Odmah nakon ubistva policija je u naselju Zeta u Botunu pronašla zapaljeno vozilo za se sumnja da su ga ubica i njegov pomagač koristili da pobegnu sa mesta ubistva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.