PAO JOŠ JEDAN KURTIJEV SARADNIK: Član Pokreta Samoopredeljenje uhapšen zbog KRIJUMČARENJA ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 15:41

"PAO" JOŠ JEDAN KURTIJEV SARADNIK: Član Pokreta Samoopredeljenje uhapšen zbog KRIJUMČARENJA ljudi!

Italija za njim raspisala poternicu

Član pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija, Hasan Krasnići uhapšen je u Bugarskoj na osnovu poternice Italije koja ga tereti za krijumčarenje ljudi.

Krasnići je bio kandidat Pokreta Samoopredeljenje za poslanika u Opštini Đakovica na izborima 2021.godine, ali pošto nije dobio dovoljno glasova, privremene prištinske institucije su ga u januaru 2022. imenovali za šefa lokalnog vodovodnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Đakovica".

Za njim je Italija raspisala međunarodnu poternicu, a uhapšen je kada je iz Severne Makedonije sa porodicom ušao u Bugarsku, prenosi Reporteri.

Njemu je određen pritvor u Bugarskoj, do odluke da li će biti isporučen Italiji.

Krasnići se sumnjiči da je preko svoje kompanije za prevoz putnika, autobusom u evropske zemlje krijumčario ljude sa falsifikovanim dokumentima.

Nalog za njegovo hapšenje Italija je izdala 16. januara.  

Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.