PAO JE NA POLIGRAFU?! Detalji istrage MASAKRA U JABUKOVCU, evo kako je PRONAĐEN GLAVNI OSUMNJIČENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO JE NA POLIGRAFU?! Detalji istrage MASAKRA U JABUKOVCU, evo kako je PRONAĐEN GLAVNI OSUMNJIČENI

Istraga nezapamćenog zločina je krenula od tačke da se ispitaju svi u selu sa kojima Raja nije bio u prijateljskim odnosima.

Davor P. koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u selu Jabukovac, otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja. Prema nezvaničnim saznanjima, Davorova prvobitna namera je navodno bila da opljačka Raju Kazimirovića i da pobegne, međutim on je navodno zapucao kada je domaćinova sestričina počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da doziva pomoć.

Kako je rečeno iz izovra bliskog istrazi, svi su prošli poligrafsko ispitivanje. Onda je policija počela da ispituje sve koji su u skorije vreme počinili bilo kakvo krivično delo i oni su svi prošli ispitivanje. Međutim, vrlo brzo na njihovoj listi se našao Davor jer je navodno bio poznat policiji od ranije. Pozvan je u policijsku stanicu i na poligrafu je navodno pao.

- Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je poptuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Kako ga je policija "pritisla" da progovori, odmah je priznao zločin. Ubica je rekao da je jedva čekao da prizna zločin jer nije mogao više da živi u strahu. Davor je policiju odveo na mesto gde je čuvao svoj arsenal oružja i objasnio im šta se dogodilo u domu Kazimirovića - rekao je izvor blizak istrazi.

Davor navodno nije imao nameru da ubije bilo koga. Kada je ušao u dom Kazimirovića, kako je rekao policiji, navodno je imao za cilj da opljačka domaćina jer je znao da ima pozamašnu svotu novca. Međutim, u kući je zatekao tri žene koje su spavale, kada ga je ugledala Rajina sestričina, počela je da vrišti i da doziva u pomoć. Prema navodima izvora iz istrage, Davor je zapucao iz - straha.

Podsetimo, Davor je osumnjičen da je 7. avgusta ove godine na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja usmrtio R.K. (1947), Lj.O. (1943), D.K. (1926) i D.J. (1966), saopštio je MUP.

Na imanju Raje Kazimirovića (72), jednog od četiri žrtve masakra u negotinskom selu Jabukovac, policija je na dva mesta pronašla ukupno 10.000 evra koji su promakli Davoru. Prema nezvaničnim informacijama, motiv zločina je koristoljublje i sumnja se da je ukradeno oko 100.000 evra. Na salašu je i pored toga ostala pozamašna suma novca, što ukazuje da su Kazimirovići bili tipovani i da je napadač tačno znao gde se nalazi glavni "štek".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.