PAO JE DIREKTNO ISPRED MENE, GLAVA MU JE SAMO PUKLA Devojka prepričala horor iz beogradskog tržnog centra, telo odneto belim kombijem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 21:44

"PAO JE DIREKTNO ISPRED MENE, GLAVA MU JE SAMO PUKLA" Devojka prepričala horor iz beogradskog tržnog centra, telo odneto belim kombijem (FOTO)

Mirno nedeljno veče pretvorilo se u scenu iz horor filma za ljude koji su se večeras našli u jednom beogradskom tržnom centru.

Večeras, oko 18 časova i 30 minuta, u jednom tržnom centru u Beogradu, muškarac, star oko 30 godina je skočio sa 15 metara visine, odnosno sa prvog sprata, a jedna devojka bila je očevidac ove tragedije.

Devojka, koja je posvedočila sablasnoj sceni, pod velikim je šokom, ali je za naš portal pokušala da ispriča šta se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tih nekoliko sekundi.

- Pao je direktno ispred mene - rekla je devojka.

Ona napominje da nije ni shvatila šta se dogodilo dok njena drugarica nije počela da vrišti.

- Ceo pod je bio crven od krvi, glava mu je samo pukla - priseća se istraumirana devojka.

Policija je zatvorila jedan deo tržnog centra, a beli kombi je u pratnji policije odvezao telo stradalog mladića.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Osobama koje razmišljaju o samoubistvu godinama je dostupna i SOS linija centra Srce, na broj 0800-/300-303, u vremenu od 14 do 23 sata, a volonterima Centra Srce možete se obratiti i mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.