PANIKA U CENTRU BEOGRADA: Migranti skakali sa prozora da bi se spasili VATRENE STIHIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U CENTRU BEOGRADA: Migranti skakali sa prozora da bi se spasili VATRENE STIHIJE

Veliki požar koji je sinoć buknuo u Sarajevskoj ulici u Beogradu, u kome je povređeno šestoro migranata, izbio je jer su oni navodno palili vatru da se zagreju.

Kako su potvrdilli stanari Sarajevske ulice, nije gorela stambena zgrada, već napušteni objekat pored nje, u kojem su, prema svemu sudeći, stanovali.

- Oni su palili vatru unutar tog objekta kako bi se zagrejali i u jednom trenutku požar je buknuo. Skakali su sa zadnje strane objekta sa nekih 6, 7 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visine, jedan preko drugog - rekao je jedan od komšija.

Jedna od susetki koju smo jutros zatekli u ovoj ulici ispričala nam je da se migranti tu, u napuštenim objektima, često okupljaju, prave buku i galamu.

U objektu su zatečeni ostaci starog nameštaja, smeća i hrane, što potvrđuje da je neko ovde boravio određeno vreme.

Podsetimo, povređeni migranti su sinoć smešteni u Urgenti centar i nakon dijagnostifikovanih lakših povreda koje su im sanirane, danas su otpušteni iz ove ustanove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.