PANIKA! KIM PONOVO SASUO RAFAL ARTILJERIJSKIH GRANATA! Drugi dan zaredom bombe lansrane na granicu sa Južnom Korejom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 13:50

PANIKA! KIM PONOVO SASUO RAFAL ARTILJERIJSKIH GRANATA! Drugi dan zaredom bombe lansrane na granicu sa Južnom Korejom

Da li na pomolu novi krvavi sukob?

Vojska Južne Koreje saopštila je da je Severna Koreja i danas ispalila oko 60 artiljerijskih granata u vode kod svoje zapadne obale.

Ovo je drugi dan zaredom da Severna Koreja ispaljuje artiljerijske granate kod svoje zapadne obale, preneo je Jonhap.

Generalštab Južne Koreje je saopštio da je registrovao artiljerijsku vatru u jugozapadnim priobalnim oblastima Severne Koreje koja je trajala sat vremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 16:00 časova.

Severna Koreja je i juče ispalila oko 200 artiljerijskih granata u vodu u blizini svoje zapadne obale, a južnokorejska vojska je kao odgovor na to organizovala vežbe svoje artiljerije sa bojevom municijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Južna Koreja: Severna Koreja ponovo ispaljuje granate u blizini granice, tenzije visoke

Izvor: Radio 021, 06.Jan.2024

Severna Koreja je danas izvela nove artiljerijske vežbe u blizini morske granice sa Južnom Korejom, saopštili su zvaničnici u Seulu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.