PAMTI PRVI PUT Sandra Afrika otkrila kad je izgubila nevinost

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAMTI PRVI PUT Sandra Afrika otkrila kad je izgubila nevinost

Pevačica se prisetila svog prvog ljubavnog iskustva.

Atraktivna plesačica i pevačica, Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, nedavno je dospela u žižu interesovanja javnosti kada ju je jedan učenik srednje škole, Dušan Vuković, pozvao kao pratilju na matursko veče. Putem video snimka Dušan je Sandru pitao za izlazak, a ona je opčinjena njegovom hrabrošću pristala. O njihoj večeri već danima se piše, a Sandra je ponudila da odabere i garderobu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Kako je matura samo jedan od koraka odrastanja, pevačici je u jednom intervjuu postavljeno škakljivije pitanje, na koje je ona stidljivo odgovorila. Naime, novinare je zanimalo kada je Sandra izgubila nevinost.

– Imala sam 18 i po godina. Mislim je li to dovoljno? Kako nije? Šta bih trebala da kažem?- preispitivala se pevačica kroz smeh.

Pored toga, Prodanovićeva je dodala da joj je drago što je Dušana upoznala i da jedva čeka matursko veče.

PINK.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.