PALMA: DEDA SLOBODNO MOŽE DA IDE!

Izvor: Kurir, 17.Dec.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA: DEDA SLOBODNO MOŽE DA IDE!

Kraj ljubavi?

Dragan Marković Palma poručio je sinoć doktoru nauka Jovanu Krkobabiću da slobodno može da traži novu koaliciju ili nastupi samostalno na izborima ako više neće da sarađuje s njegovom strankom.

Lider JS je, obraćajući se novinarima na sednici Glavnog odbora JS na Kopaoniku, prvo saopštio da doktor nauka Jovan Krkobabić neće doći na sednicu Glavnog odbora.

- Deda neće da dođe! Rekao mi je da će poslati nekog izaslanika. Ma, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima preča posla! Sigurno prima neku delegaciju iz Nemačke i pregovara o statusu kandidata, pa ne može da dođe! - rekao je vidno iznervirani Palma i dodao:

- Oni su i dalje pozvani da budu članovi koalicije, ali ako neće, mi im želimo svu sreću s nekom drugom koalicijom!

(M. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KRKOBABIĆ: PALMA JE NEVASPITAN

Izvor: Kurir, 18.Dec.2011, 08:07

BEOGRAD - Operisan sam od mržnje...Tako je sebe opisao doktor nauka Jovan Krkobabić komentarišući izjavu gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme da „deda može da ide iz koalicije ako hoće“...Doktor nauka Krkobabić rekao je za Kurir i da nema svađe sa JS i SPS, ali i da će tek odlučiti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.