PALE DVE IZRAELSKE LETELICE: Liban u strahu od agresije, mnogo aviona sluti zlo iznad Bejruta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALE DVE IZRAELSKE LETELICE: Liban u strahu od agresije, mnogo aviona sluti zlo iznad Bejruta! (VIDEO)

Dve bespilotne letelice koje je upravljala izraelska vojska srušile su se u Libanu, potvrdio je premijer Libana Saad Hariri.

Ta informacija dolazi posle vesti da su izraelske bespilotne letelice ciljale Hezbolahova postrojenja u Bejrutu.

Letovi izraelskih bespilotnih letelica bili su "otvoreni napad na suverenitet Libana" i napad na Rezoluciju UN 1701, kojom je okončan rat između Izraela i Libana 2006. godine - rekao je Hariri u nedelju, samo nekoliko sati posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveštaja o dva izraelska napada bespilotnim vozilima u Bejrutu.

Hariri je invaziju bespilotnih letelica nazvao "pretnjom regionalnoj stabilnosti i pokušajem povećanja tenzija".

Earlier this morning, I tweeted this video of an alleged car burning after was hit Nimrod missile fired by #Israel Air Force Hermes 450 UCAV. But it has now turned out that was one of two quadcoopter drones of #IDF those crashed in South of #Beirut, #Lebanon due to unknown reason pic.twitter.com/xdTiFLQCgU

— Babak Taghvaee (@BabakTaghvaee) August 25, 2019

Rekao je da je u vazdušnom prostoru iznad Bejruta i njegovih predgrađa veliko prisustvo aviona, dodajući da će se konsultovati sa predsednikom Libana Mičelom Aunom o tome šta bi se moglo učiniti da se odvrati "nova agresija".

Jedan dron nije uspeo da dejstvuje i srušio se u južnom predgrađu grada, dok je drugi oštetio medijski centar militantne grupe, izjavio je portparol Hezbolaha.

Video of a drone that is thought to be operated by #Israel which went down in the suburbs of #Beirut overnight. #Lebanon pic.twitter.com/C7THZawgce

— Joe Truzman (@Jtruzmah) August 25, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RT: Libanski premijer optužio Izrael za „otvoreni napad“ na suverenitet nakon pada dva drona u Bejrutu

Izvor: Vostok.rs, 25.Avg.2019

  Dve bespilotne letelice kojima je upravljala izraelska vojska srušile su se u Libanu, potvrdio je premijer Saad Hariri. Saopštenje dolazi nakon izveštaja da su „dronovi saomubice“ Izraelskih odbrambenih snaga ciljali objekte Hezbolaha u Bejrutu. Let izraelskih bespilotnih letelica...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.