PALA ODLUKA O POLICAJACU KOJI JE UBIO ŽENU U TUZLI: Evo kako se branio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 21:07

PALA ODLUKA O POLICAJACU KOJI JE UBIO ŽENU U TUZLI: Evo kako se branio!

Tvrdi da je bio u rastrojstvu.

Zaposlenom u MUP-u TK, osumnjičenom za ubistvo suvlasnice kafića u Tuzli, tužilac Kantonalnog tužilaštva TK, predložio je pritvor u trajanju od mesec dana. 

Policajac je osumnjičen da je u suvlasnicu kafića, ispalio ceo šaržer hitaca, iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK, gde je bio zaposlen u operativnom centru.

Prvi hitac ispalio je u leđa žrtve, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga je ispalio još preostale metke u različite delove tela i time je usmrtio.

Njegov advokat, rekao je za portal "Avaza" da se osumnjičeni na ispitivanju branio ćutanjem.

Advokatu je rekao da mu namera nije bila da ubije ženu, prvenstveno zato što je poznavao nju i njenu porodicu, kao i da još uvek nema svet o delu koje je počinio.

- On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se poslednjih dana nije osećao dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovek kaže da se uopšte ne seća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne seća šta se zaista desilo. Tek je u policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, shvatio šta je uradio - rekao je branitelj ubice.

Izvor SrbijaDanas: Kurir.rs/Dnevni avaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.