PAKLENI VIKEND NA GRANICAMA: Na Horgošu kolona dva kilometara, špic se očekuje večeras

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLENI VIKEND NA GRANICAMA: Na Horgošu kolona dva kilometara, špic se očekuje večeras

U Srbiji je i danas popodne pojačaan intezitet saobraćaja, a na graničnim prelazima su zadržavanja i do četiri sata, što je slučaj na Batrovcima na izlazu iz zemlje Kolona vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš duga je oko dva kilometra, a prema rečima nadležnih, čeka se 60 minuta, kao i na ulazu u zemlju.Dežurni starešina Službe granične policije „Horgoš“, Slaviša Pejatović, za Tanjug kaže da je situacija uobičajena za ovo doba godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i da je za proteklih 24 sata preko prelaza prošlo približno 50.000 putnika, odnosno 14.500 vozila.On kaže i da se do večernjih sati očekuje veći priliv vozila."Radimo u četiri saobraćajne trake, ali apelujemo na putnike da koriste alternativne granične prelaze, Horgoš 2, Bačke Vinograde i Kelebiju koji rade do 19 sati", navodi Pejatović.Putnici su uglavnom iz Turske i Bugarske i kod njih je primetna nervoza zbog dugog zadržavanja na granicama, jer pojedini govore da su na prelazu sa Bugraskom čekali i po osam sati.Putnici koji se sa odmora vraćaju u zemlje zapadne Evrope kažu da čekaju i više od dva sata na Horgošu.Inače, manjeg zadržavanja ima i na naplatnoj rampi Subotica, oko 10 minuta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo kilometarske kolone na granici VIDEO

Izvor: B92, 11.Avg.2018

U Srbiji je i danas pojačan intenzitet saobraćaja, a na graničnim prelazima su zadržavanja i do pet sati, što je slučaj na Batrovcima na izlazu iz zemlje...Na ulazu u zemlju čeka se oko sat. Kolona na batrovcima duga je 3 km. Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu i ulazu u zemlju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.