PAKLENA VERIDBA Nedeljama je planirao kako da zaprosi Valeriju, a kad je to konačno učinio SVE JE KRENULO PO ZLU, čak su i VATROGASCI INTERVENISALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 07:14

PAKLENA VERIDBA Nedeljama je planirao kako da zaprosi Valeriju, a kad je to konačno učinio SVE JE KRENULO PO ZLU, čak su i VATROGASCI INTERVENISALI

On je dve nedelje planirao kako će zaprositi Valeriju

Stotinu sveća, zaljubljeni par i pitanje „hoćeš li se udati za mene?“. Zvuči krajnje romantično, a tako je mislio i dvadesetšestogodišnji mladić koji je svojoj devojci priredio savršeno iznenađenje, dok sve nije krenulo po zlu.

Albert Ndreu je nakon godinu dana veze zaprosio svoju devojku Valeriju Madević. Zapalio je 100 malih sveća koje su ispisale pitanje koje svaka devojka čeka da čuje od svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izabranika. Ipak, iznenađenje koje je Albert planirao, pretvorilo se u pravu katastrofu jer su sveće zapalile dnevnu sobu njihovog stana u Šefildu. Vatrogasci su intervenisali, a mladić kojeg ni ovakav razvoj događaja nije omeo u njegovom naumu, kleknuo je i svojoj devojci postavio pitanje na koje je dobio potvrdan odgovor.

. Sveće, baloni, i devojka koju će iznenaditi svojim romantičnim gestom – tako je želeo da izgleda ovaj poseban momenat. Valerija je devojka koja smatra da su mali znaci pažnji potrebni svakodnevno, a Albert je želeo da ovaj događaj bude za pamćenje.

U tome je, nema sumnje i uspeo.

Apaixonado pela namorada, Albert Ndreu, de 26 anos, decidiu pedir Valerija Madevic, 22, em casamento. Acontece que ele deixou velas acesas em seu apartamento quando decidiu buscar a amada para a surpresa. Ao retornarem à casa, os pombinhos se depararam com um incêndio pic.twitter.com/ojmG5auGQr

— Metrópoles (de 🏠) (@Metropoles) August 5, 2020

- Želeo sam da joj kažem da ona obasjava moje srce, ali možda je bilo previše svetla – našalio se on.

- Bio sam veoma nervozan, to je bio prvi put da sam nekoga zaprosio, a nadam se da će biti i poslednji. Bio sam zabrinut da li će sve proći kako treba, ali nikad mi ne bi palo na pamet da ću zapaliti stan. Ipak, ovo će svakako biti nezaboravan događaj i neverovatna priča koju ćemo prepričavati našoj deci.

Valerija kaže kako nije mogla ni da pretpostavi zašto je momak došao po nju na posao sa cvećem i da je pomislila da je možda hteo da se iskupi za nešto. Ni slutila nije da će zateći stan u plamenu i da će je usred tog plamena Albert zaprositi.

- I ja sam rekla „da“ – kazala je ona i dodala da su Albertu ubuduće zabranjeni sveće i baloni iako mu se bliži rođendan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.