PADAJU NOVE PROVOKACIJE, BAJDEN ZABORAVIO KAKO SE TRAMP ZOVE: Moramo da sprečimo još četiri godine Džordža, ovaj Džordža

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 09:18

PADAJU NOVE PROVOKACIJE, BAJDEN "ZABORAVIO" KAKO SE TRAMP ZOVE: "Moramo da sprečimo još četiri godine Džordža, ovaj Džordža"

Dok je Bajden govorio, supruga koja se nalazila pored njega dvaput je otvotila usta kada je Bajden rekao "Džordž", pa su neki spekulisali da mu možda šapuće "Tramp".

Demokratski predsednički kandidat na izborima u SAD Džo Bajden zaboravio je, izgleda, kako se zove njegov republikanski rival i aktuelni predsednik SAD Donald Tramp.

Bajden se, u prisustvu supruge Džil, obratio glasačima i rekao kako "moramo da sprečimo još četiri godine Džordža".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Još četiri godine Džordža, ovaj Džordža - i naći ćemo se u poziciji gde ako Tramp bude izabran, bićemo u drugačijem svetu - izgovorio je Bajden.

Dok govori, supruga koja se nalazi pored njega dvaput otvara usta kada Bajden kaže "Džordž", pa su neki spekulisali da mu možda šapuće "Tramp".

Snimak je mnoge nasmejao, pa su ljudi raspravljali da li je Bajden pomešao Trampa sa jednom od dvojice Buševa - Džordžom Bušem starijim ili Džordžom Bušem mlađim. Obojica su bili republikanci i bivši predsednici SAD, piše Biznis Insajder.

Bajdenova greška nije promakla Trampu.

- Džo Bajden me je nazvao Džordžom juče. Nije mogao da se seti mog imena. Dobio je malu pomoć od voditelja da završi intervju. Kartel lažnih vesti radi prekovremeno da bi ovo zataškao - napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.