PAD U PONOR Posle ovog snimka razmislicete pre nego sto odete na planinu

Izvor: medio.rs, 10.Jan.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAD U PONOR Posle ovog snimka razmislicete pre nego sto odete na planinu

Uživanje u snežnim „aktivnostima“ za čas može da se pretvori u krajnje opasnu „igru“, ukoliko i za trenutak pogrešno procenite situaciju

Iako je ovo period godine u kojem ljubitelji zimskih "razonoda" mogu da uživaju u potpunosti, ne treba zaboraviti da sve to istovremeno može biti i veoma opasno.

Nažalost, najpoznatiji primer jeste nesreća Mihaela Šumahera, koji je krajem 2013. godine, nastradao u naizgled bezopasnoj ski-vožnji. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Vožnja motornim sankama nešto je drugačija, ali svejedno, treba znati granice i ne preterivati u "uživanju". Vozač na ovom video zapisu, snimljenom u Koloradu, imao je dosta sreće, jer je u jednom trenutku, bukvalno stigao do ivice manje provalije i zatim padao par desetina metara, na svu sreću, u prilično debeo sneg!

Prizor od kojeg zaista zastaje dah:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.