PACOVI OD POLA METRA U JEDNOJ BEOGRADSKOJ ZGRADI: Upravnik izdao urnebesno upozorenje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:43

"PACOVI OD POLA METRA" U JEDNOJ BEOGRADSKOJ ZGRADI: Upravnik izdao urnebesno upozorenje! (FOTO)

"Komšinica Svetlana je prekjuče rano ujutru zanemela kada je iz tog krša na prvom spratu iskočio pacov od pola metra i projurio iz kreveta direktno u podrum", navodi se u apelu upravnika zgrade na Novom Beogradu.

Neobično obaveštenje našlo se na ulazu u jednu zgradu u Ulici Otona Župančiča u Novom Beogradu.

Upravnik zgrade obavestio je stanare da su se pojavili, kako kaže, pacovi od pola metra.

- U zgradi su se pojavili pacovi, pa obratite pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vam ti simpatični glodari ne skoče za vrat, dok čekate lift, na primer. Komšinica Svetlana je prekjuče rano ujutru zanemela kada je iz tog krša na prvom spratu iskočio pacov od pola metra i projurio iz kreveta direktno u podrum.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Nama je zgrada u jako lošem stanju, na hodnicima pojedinci drže kojekakve stvari suprotno Zakonu. Đubreta ima mnogo. U mnogim stanovima su vlaga i memla i to pacovima izgleda prija. Strašno - piše u ovom obaveštenju od 5. novembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.