PA TI VARAJ ŽENU: Supruga dva puta mužu preljubnilu makazama odsekla muškost!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA TI VARAJ ŽENU: Supruga dva puta mužu preljubnilu makazama odsekla muškost!

Kineskinja je uhvatila muža kako je vara pa mu makazama odsekla penis, a kada su mu lekari muškost zašili, ponovo ga je odsekla i bacila kroz prozor

Kada je lakomisleni Kinez Fan Lung (32), otac petero dece, poslao svojoj 21-godišnjoj ljubavnici Zhang Hung sočnu ljubavnu poruku sa supruginog mobilnog, nije ni slutio što će ga snaći.

Fan Lung je zaboravio da se izloguje, njegova je 30-godišnja supruga Feng bila zaprepašćena kada je na svom mobilnom ugledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poruke koje je njen muž slao ljubavnici. Pao joj je mrak na oči, zgrabila je makaze i pojurila u sobu gde je spavao njen muž. Luda od besa, makazama je odsekla penis.

Muškarac je hitno prebačen u bolnicu, gde su mu prišili odsečen polni organ. Međutim, ljubomorna i besna Feng ušuljala se u njegovu bolničku sobu i po drugi put mu odsekla muškost, ali ovog puta je njegov penis bacila kroz prozor bolnice.

Bračni par je zatim pronađen ispred bolnice, gde je krvlju obliven Fan tukao osvetoljubivu suprugu. Bolničko osoblje ga je zaustavilo i Feng je ponovo odveden na operacioni sto i tek tada su shvatili o čemu se radi. Lečnici i policija pretražili su područje oko bolnice, ali nisu uspeli da nađu dvaput odrezan penis, jer ga je najverovatnije odnela neka od mačaka ili pasa lutalica iz okoline.

Fan je nakon lečenja fizički u stabilnom stanju, ali je emotivno izvan sebe. Njegova ljubavnica došla je da ga poseti u bolnicu i rekla je da se želi da se uda za njega čim to bude moguće. Ne smeta joj, kaže, ni to što je izgubio plodnost.

Fanova supruga Feng je uhvaćena je zbog nanošenja teških fizičkih ozleda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.