PA OVO JE TOTALNI HIT: Urnebesna Vacićeva reakcija kad je čuo da je dobio otkaz

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA OVO JE TOTALNI HIT: Urnebesna Vacićeva reakcija kad je čuo da je dobio otkaz

Miša Vacić potvrdio je da je dobio otkaz, a za direktora Kancelarije Marka Đurića kaže da ga je "izdao"

- Stvarno sam dobio otkaz. Samo me je sačekalo rešenje o raskidu ugovora na stolu. Nisam dobio obrazloženje, samo poziv da dođem u kancelariju - rekao je Vacić.

Kazao je i da je svoje radne zadatke obavljao na najbolji mogući način.

- Draže mi je da dobijem ovo rešenje, nego da trpim tiraniju i zulum, naročito ne nekog činovnika. Ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se pravi sapunica od našeg odnosa. Od ljudi očekujem samo da drže reč - rekao je Vacić.

Vacić, inače nekadašnji lider ultradesničarske organizacije 1389, koji je i osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu zbog diskriminacije, kaže da je sa Đurićem trebalo da deli humanitarne paketiće za Božić, kao i da je očekivao od njega zaštitu nakon "medijskog linča".

Ishitren čin jednog činovnika

Vacić je naveo i da on radi u interesu države Srbije, i da je u Kancelariji za KiM radio na najbolji način.

- Nemam problem sa Vladom Srbije, imam veliko poverenje u nju, ne mislim da ona ima veze sa ovim, već je ovo ishitreni čin jednog činovnika, koji se nije najbolje snašao. Sigurno neću u opoziciju zbog ovog sramnog čina, ali ću prema ljudima koji su mi zaboli nož u leđa redefinisati odnos - rekao je Vacić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.