PA, NISU TI TO PSI! Tata razbesneo ljude kada je DECU NA POVOCU izveo u šetnju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 19:03

"PA, NISU TI TO PSI!" Tata razbesneo ljude kada je DECU NA POVOCU izveo u šetnju!

Žestoka rasprava na društvenim mrežama

Žestoka rasprava koju je jedan otac ovih dana izazvao, objavljujući video snimak na kojem svoje petorke (5) šeta na povocu, podelila je internet. Dok su jedni oduševljeni metodom koja štedi živce i osigurava bezbednost dece, drugi su ga oštro osudili.

- Kad me ljudi osuđuju jer koristim povoce za svoju decu, kažem im da pokušaju samo kilometar da prošetaju u mojim cipelama - napisao je Džordan Driskl >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (31) uz snimak na kojem se vidi kako šeta se decom, tako što je svako vezano uz pomoć pojasa oko leđa i grudi, nalik na prsluk.

A post shared by Jordan Driskell (@driskell_quints_dad)

"Bolje sprečiti nego lečiti. Da imam toliko dece, učinio bih isto", "Ti si odgovoran roditelj", "Moj dvogodišnjak je jednom istrčao na ulicu, pa od tad i mi koristimo povodac", glasili su neki od komentara.

Međutim, više je bilo ovih drugih – osuđujućih.

"To su deca, a ne psi! Kako bi bilo da ih naučiš ponašanju na ulici?!", "Šta je sledeće, da ih treniraš da vuku sanke?", "Jednostavnije je bilo ne imati toliko dece", bili su oštri drugi.

Amerikanac je objasnio da su njegova deca radoznala, da vole da trče unaokolo i istražuju, a "povoci" njemu i supruzi pomažu da sačuvaju živce i zdrav razum.

- Ovako izlazimo iz kuće i zabavljamo se bez stresa. Imali smo kolica sa pet sedišta, ali to je bilo nepraktično. Deca vole da idu u gužvu, a povodac im daje priliku za to, a nama kontrolu nad svima njima - objasnio je tata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.