PA NIJE MEĐUNARODNA ZAJEDNICA ZLATNA RIBICA! Kurtijev poltron poželeo tri želje - sankcije za Srbiju, ukidanje istih za lažnu državu, a treća je urnebesna

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 14:03

PA NIJE MEĐUNARODNA ZAJEDNICA ZLATNA RIBICA! Kurtijev poltron poželeo tri želje - sankcije za Srbiju, ukidanje istih za lažnu državu, a treća je urnebesna

Da li je ovaj čovek realan?

Poslanik Samoopredeljenja Agon Batuša kaže da je tzv. Kosovu potreban multilateralni dijalog, bez Srbije, kako bi se razgovaralo o interesima tzv. Kosova i interesima međunarodne zajednice, prenosi Teve1.

- Poslednji je trenutak za dijalog sa međunarodnom stranom, a ne sa Srbijom. Za dijalog sa zapadnim demokratskim faktorima kao što su Nemačka, Francuska, Velika Britanija i druge zemlje poput Italije, posebno Sjedinjenih Američkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Država. Potreban nam je bilateralni, možda i multilateralni dijalog sa njima, bez Srbije, za interese Kosova i interese međunarodne zajednice sa Kosovom - rekao je Batuša.

Istakao je da tzv. Kosovo od svojih saveznika traži sankcije Srbiji.

- Sankcije Srbiji, pa ukidanje sankcija Kosovu, jer su nepravedne i neosnovane. Uradili smo svoj posao, vreme je to pokazalo. Od nas je traženo da izvršimo deeskalaciju, mi smo to uradili, smanjili smo prisustvo policije u opštinskim objektima, napravili smo pravni osnov za vanredne izbore, tako da su institucije Kosova uradile svoj posao - dodao je Batuša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.