Izvor: B92, 26.Okt.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

P. BULATOVIC: CILJ DA SE SNP IZVEDE IZ PARLAMENTA

Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Predrag Bulatovic izjavio je u cetvrtak da nije ucestvovao u konsultacijama predsednika Skupstine Crne Gore Svetozara Marovica sa sefovima poslanickih klubova, javlja Beta. "Zbog fizickog napada na poslanika SNP-a Duska Jovanovica nisam prisustvovao tom sastanku", rekao je Bulatovic novinarima. Poslanik SNP-a Dusko Jovanovic napadnut je u sredu uvece, ispred svog stana u Podgorici i zadobio je lakse povrede.

Bulatovic je zatrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nadlezni organi sto pre rasvetle taj slucaj, ocenjujuci da ovakvim napadima na poslanike neko ima za cilj da SNP izvede iz parlamenta. "Mozda je nekome cilj da se stvari u Crnoj Gori resavaju van parlamenta, ali SNP to ne zeli i mi i ovom prilikom pozivamo na ocuvanje gradjanskog mira", rekao je Bulatovic. Potpredsednik SNP-a je rekao da ta partija ne zeli da u ovom trenutku "doliva ulje na vatru", ali da i ovaj slucaj upozorava da je "Crna Gora postala nestabilna".

On je porucio da SNP nece dozvoliti da clanovi i politika stranke budu "na meti silnika, bez obzira ko su oni". "Preduzecemo mere da utvrdimo ko stoji iza tog napada", rekao je Bulatovic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.