Oženio se frontmen grupe “The Cult”

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se frontmen grupe “The Cult”

Engleski pevač Ian Estberi (50), frontmen čuvene rok grupe “The Cult”, oženio se sa australijskom pevačicom Ejmi Neš u subotu u Las Vegasu.

Ian i Ejmi su se upoznali kada je "The Cult” gostovao u Australiji 2010.

Ejmi peva i svira bas u bendu "The Black Ryder”, koji je nastupio kao predgrupa Ianu i njegovim kolegama iz grupe i tom prilikom se par zaljubio i nakon nekoliko meseci i verio.

Ian je već jednom bio u braku i ima dva sina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"The Cult" kreće na turneju po Americi, a uskoro će i publika u Srbiji moći ponovo da ih vidi na festivalu na beogradskom Ušću, gde će nastupiti sa Ozijem Ozbornom, Zakom Vajldom, Slešom, grupom "Paradise Lost" i drugima.

Ovog meseca su objavili devet studijski album nazvan "Choice of weapon".

Povezane vesti: Venčali se Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić Lajza Mineli: Za sreću su mi potrebna tri muškarca Masovno venčanje u Nigeriji: 100 parova stalo na ludi kamen Verili se sin Boba Marlija i manekenka Izabeli Fontana Dženifer Lopez spremna da se uda i četvrti put

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.