Ozbiljno ugrožen: Milutin Mrkonjić završio u bolnici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozbiljno ugrožen: Milutin Mrkonjić završio u bolnici!

Lekari ga upozoravaju

Milutin Mrkonjić hitno je hospitalizovan zbog visokog pritiska, prenose mediji.

MRKONJIĆ IMAO UDES: Saobraćajka u centru Beograda

Političar je nekoliko puta prošle nedelje boravio u bolnici, a lekari su ga ozbiljno upozorili da promeni način ishrane i da se kloni vrućine.

Kako se prenosi, on će biti podvrgnut lekarskim analizama kako bi lekari utvrdili šta je tačno doprinelo pogoršanju Mrkonjićevog zdravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa se pretpostavlja da će on uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja sličnu sudbinu je doživeo i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić kada je završio u bolnici, ali zbog kamena u bubregu.

Funkcioneru Socijalističke partije Srbije tada je pozlilo pre početka sednice Skupštine Srbije. On je ubrzo nakon prijema je pušten na kućno lečenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.