Ozbiljne namere: Najveći zavodnik u fudbalu prvi put objavio sliku sa devojkom

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozbiljne namere: Najveći zavodnik u fudbalu prvi put objavio sliku sa devojkom

Zbog najnovije objave Kristijana Ronalda na Instagramu krenula su nagađanja o tome da li je njegova devojka Georgina Rodrigez trudna.

Naime, na fotki koju je slavni fudbaler objavio njih dvoje opušteno sede na kauču, a on drži ruku na stomaku dvadesetdvogodišnje Georgine.

Fanovima je bilo sumnjivo i to što je Kristijano uopšte objavio ovakvu fotografiju s devojkom jer je poznat po tome da je sve svoje dosadašnje ljubavi držao daleko od očiju javnosti, a pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od profila na društvenim mrežama.

Šuškanja o trudnoći su se pojavila nakon nedavnog odmora na Ibici gde je Georgina paradirala u minijaturnom bikiniju, a ova fotografija je sada podigla još više prašine.

Kristijano već ima šestogodišnjeg sina koji nosi njegovo ime, a na svečanu ceremoniju dodele FIFA nagrada početkom godine poveo je upravo Georginu i svog sina što dokazuje da su mu namere ozbiljne.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najveći zavodnik u fudbalu prvi put objavio sliku sa djevojkom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2017

Zbog najnovije objave Kristijana Ronalda na Instagramu krenula su nagađanja o tome da li je njegova djevojka Georgina Rodrigez trudna...Naime, na fotki koju je slavni fudbaler objavio njih dvoje opušteno sjede na kauču, a on drži ruku na stomaku dvadesetdvogodišnje Georgine...Fanovima je bilo sumnjivo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.