Ovo su najskuplj holivudski razvodi

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najskuplj holivudski razvodi

Izreka "Dok nas smrt ne rastavi" kojom se zaljubljeni zavetuju na večni ljubav u slučaju holivudskih parova važi svega nekoliko godina. I dok oni iskusniji svoju imovinu osiguravaju predbračnim ugovorom pre nego što potpišu venčani list, dotle oni naivniji, nakon razvoda dele svoju imovinu sa bivšim partnerima. Ovo su neki od najskupljih razvoda u Holivudu.

Najbolji košarkaš sveta Majkl Džordan i njegova prva supruga Huanita, sporazumno su se razveli 2006. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Iz braka koji je trajao 17 godina, proslavljeni košarkaš dobio je dva sina i ćerku, a nakon razvoda njegova bivša supruga je dobila 168 miliona dolara, raskošno imanje u Čikagu koje se prostire na sedam hektara kao i starateljstvo nad svo troje dece.

Brak između glumca Arnolda Švarcinegera i Marije Šrajver završen je nakon 25 godina zajedničkog života baš u vreme kada je otkriveno da je glumac napravio dete domaćici koja je radila u domu Švarcinegerovih.

Iako nikada nije objavljen koliko je bivša supruga dobila novca od holivudskog glumca, izvesno je da nije dobila manje od 500 miliona ni više od 700 miliona.

Pre nego što će se popularni "Terminator" rastati od dugogodišnje supruge, razvod bračnog para Gibson važio je za najskuplji u Holivudu. Nakon što su zajedno proveli 28 godina, Mel i njegova prva supruga Robin su odlučili da stave tačku na svoj brak.

Srećom pa Robin i Mel nisu potpisali predbračni ugovor  pa je holivudski glumac bivšoj supruzi isplatio 512 milona dolara.

Tajger Vuds, najbolji golfer svih vremena, godinama je važio za uzornog supruga i porodičnog čoveka. Međutim, kada je njegova prva ljubavnica odlučila progovori o njihovoj aferi-javile su se i ostale. Ukupno njih desetak.

Nakon toga, Elin Nordegrin prva supruga proslavljenog sportiste, ekspresno je potpisala papire za razvod, a Vuds je pristao da joj isplati 750 miliona dolara u zamenu za njeno ćutanje.

Ukupno osam godina su popularna pevačica i britanski reditelj proveli zajedno a iz tog braka dobili su sina Roka. Za razliku od ostalih parova sa ove liste, Madona je bila ta koja je morala da isplati supruga.

Iako nikada nije objavljeno koliko je Madona tačno dala novca bivšem suprugu, izvesno je da on nije dobio više od 90 miliona dolara ni manje od 60 miliona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.