Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najpopularniji filmovi u 2016. godini

Kao i na kraju svake godine IMDB je objavio listu deset napopularnijih filmova u 2016.

U obrazloženju ovog izbora piše da lista nije napravljena na osnovu kritika i zarade na premijerama, nego na osnovu pregleda na stranici. Međutim, broj pregleda na stranici sigurno ne znači da je film dobar.

Tokom prošle godine brojni blokbasteri se nisu proslavili među kritičarima, uključujući i filmove "Suicide Squad", "Warcraft" i "X-men: Apokalipse". Međutim, ova tri filma >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su među najpopularnijim filmovima na listi IMDB-a.

Tako se, recimo, na 10. mjestu nalazi film "The Legend of Tarzan", film koji nije impresionirao ni kritičare ni javnost.

10. Legenda o Tarzanu (The Legend of Tarzan)

9. Warcraft: Početak (Warcraft: The Beginning)

8. Istjerivači duhova (Ghostbusters)

7. Sedam veličanstvenih (The Magnificent Seven)

6. Knjiga o džungli (The Jungle Book)

5. X-Men: Apokalipsa (X-Men: Apocalypse)

4. Deadpool

3. Betmen protiv Supermana: Zora pravde (Batman v Superman: Dawn of Justice)

2. Kapetan Amerika: Građanski rat (Captain America: Civil War)

1. Odred samoubica (Suicide Squad)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su najpopularniji filmovi u 2016. prema IMDB-u

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2016, 09:30

Kao i na kraju svake godine IMDB je objavio listu deset napopularnijih filmova u 2016...U obrazloženju ovog izbora piše da lista nije napravljena na osnovu kritika i zarade na premijerama, nego na osnovu pregleda na stranici. Međutim, broj pregleda na stranici sigurno ne znači da je film dobar...Tokom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.