Ovo su najbolji telefoni na tržištu (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Apr.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbolji telefoni na tržištu (FOTO)

Da li se slažete sa Consumer Reports izborom?

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ su najbolji smartfon uređaji i to najviše zbog povećane izdržljivosti i unapređenja zvuka, objavio je cenjeni Consumer Reports, koji redovno pravi godišnju listu najboljih pametnih telefona zasnovanih na nizu ozbiljnih testova.

Samsung Galaxy S9 i S9+: Vredni svakog dinara!

„Iako nema promene dizajna, po drugim pitanjima Samsung Galaxy S9 duo značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je napredovao“, jedan je zaključaka Consumer Reports-a. Samsung Galaxy S9 preživeo je oko 100 padova i zadobio „tek neznatne ogrebotine“ pokazala su istraživanja CR-a, dok je Samsung Galaxy S9+ naprsao posle 50. ispadanja. I jedan i drugi rezultat daleko su bolji nego rezultati koje su ostvarili Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefoni, koje su Galaxy S9 i S9+ potisnuli dole, sa prvih mesta Consumer Reports liste.

Samsung je značajno unapredio i stereo slušalice koje su izrađene u saradnji sa AKG-om (sad delom Samsung kompanije, nakon kupovine Harman firme), ali su pravo poboljšanje neverovatni stereo zvučnici - i po pitanju kvaliteta i po pitanju jačine zvuka. Ne manje vredni pomena su i prirodniji položaj skenera otiska prsta, kao i unapređen IRIS i skeniranje lica/očiju.

Testirali smo S9 i S9+ i potvrdili sve ovo što čitate!

Ipak, nije sve tako sjajno u opisu Consumer Reports-a. Recimo, nisu oduševljeni kamerom u slabijim uslovima osvetljenja, iako je kamera f/1.5, a i prisutno je agresivno izoštravanje fotografija po oceni ovog nezavisnog tela. Takođe, baterija im nije impresivna, ali ni na nivou S8 serije - baterija S8 traje oko pet sati kraće, dok ona u S9+ traje do dva sata kraće nego Galaxy S8+.

Sveukupnoj pobedi rivala Samsung Galaxy S9 dvojcu pomogli su još i unapređen čipset, više memorije, brži sistem i povećana sigurnost podataka i uređaja.

Ceo izveštaj pročitajte na linku.

Da li se slažete sa izborom Consumer Reports-a?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Samsung



Izvor: Samsung



Izvor: Samsung

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.