Ovo su mesar i pevačica uhapšeni zbog UBISTVA U SMEDEREVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su mesar i pevačica uhapšeni zbog UBISTVA U SMEDEREVU

Delovi tela Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, auto-prevoznika i vlasnika lokala u Švajcarskoj, koji je nestao 22. decembra 2018, nađeni su u Crvenom kanalu kod Smedereva

Rodoljub Jovanović, mesar uhapšen zbog sumnje da je ubio, a potom i raskomadao telo Milana Filipovića u Smederevu, priznao je da je slao poruke nesrećnom čoveku kako bi ga namamio u kuću, i to sa fejsbuk profila svoje supruge Sanele, pevačice koja je sa preduzetnikom odranije bila u kontaktu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

.

Nestanak Milana Filipovića porodica je prijavila policiji 24. decembra nakon što je on krenuo u Švajcarsku iz Kuršumlije, ali tamo nikada nije stigao, niti im se javio. Zabrinuti za njega, alarmirali su nadležne, ali i čitavu javnost, objavivši na Fejsbuku Milanovu sliku i apel za pomoć u potrazi.

Sve je počelo da se odmotava kada je u Požarevcu 27. decembra pronađen beli kombi prokupačkih tablica, kojim je Milan Filipović pošao na put, usput ostavivši sina u Ćupriji, gde je poslednji put i viđen na benzinskoj pumpi. Ključevi su bili u bravi vozila, dokumenta su bila bačena pored kombija i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.