Ovo su jasni znakovi da ste u stabilnoj vezi

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su jasni znakovi da ste u stabilnoj vezi

Redovni odlasci na dejtove, vođenje ljubavi i iskreno izjavljivanje ljubavi svakog dana nalaze se među prvih pet pokazatelja da je vaša veza snažna i da ste zaista u vezi sa svojom srodnom dušu.

Jedno britansko istraživanje pokazalo je da se na prvom mestu nalazi sposobnost priznavanja svojih grešaka kada shvatite da ste pogrešili.

To znači da poštujete svog partnera dovoljno da usvojite njegove argumente i dopustite mu da vas nečemu nauči.

Još >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jedna zanimljiva činjenica kaže da harmoniji u vezi doprinosi radno vreme oba partnera, odnosno kada su oba partnera zaposlena na puno radno vreme.

Neki od pokazatelja koji su se još pronašli na listi su isti ukus kada su u pitanju filmovi i muzika i broj razmenjenih poljubaca koji nikada ne bi smeo da bude ispod pet dnevno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.