Ovo srpsko selo je CELO pokriveno VIDEO NADZOROM! Razlog je URNEBESAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo srpsko selo je CELO pokriveno VIDEO NADZOROM! Razlog je URNEBESAN!

Meštani se navikli

Selo Minićevo u opštini Knjaževac u potpunosti je pokriveno video nadzorom. Sve što se u njihovom selu dešava, uživo se može pratiti na internetu.

- Ne obraćam pažnju, kao da ih nema i ne smeta mi - kaže jedan od stanovnika ovog mesta.

U svakom trenutku imaju uvid šta se dešava u kom delu mesta. Da li prate kamere? Naravno.

- Kako da ne, u subotu sam bio kod druga u Novom Sadu na svadbi i na moblinom telefonu ukucam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i gledam šta se događa u mom selu - priča predsednik MZ Minićevo Slavoljub Milanović.

Kamere su postavljene iz bezbednosnih razloga, pa su se pokazale kao veoma efikasne, jer se broj krađa veoma smanjio, kažu. Interesantno je da se one nalaze čak i na groblju, pa na taj način čuvaju spomenike od skrnavljenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.