Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je žena kroz koju živi Dejvid Bouvi i piše svoju biografiju posle smrti

Od kada je preminuo Dejvid Bouvi ima svoj spiritualni put o kome piše kroz Rene Kendal. Ona je objavila i knjigu o prvoj godini života Bouvija kao duha.

https://t.co/hICh83YIrS https://t.co/X8egF41sfA my 2 books are available now! For purchase 7 dollars each — The Tattooed Psychic (@reneekendall198) May 3, 2017

- Prošlo je više od godine dana otkada je umro. Njegov duh i ja smo se zbližili i pričamo svaki dan, sada smo srodne duše. Taj odnos mi je promenio život, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a njegov zagrobni život se takođe promenio. On me je pronašao jer mi je bila potrebna pomoć u traženju pravog životnog puta - kaže Rene koja na društvenim mrežama već mesecima promoviše svoju knjigu o muzičaru za koju kaže da je napisao on sam, jer deluje kroz nju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.