Ovo je rat za našu budućnost

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 17:54

"Ovo je rat za našu budućnost"

Izraelski ministar odbrane Joav Galant rekao je danas da je rat koji Izrael vodi protiv militantne grupe Hamas "rat za našu budućnost".

"Velika cena za neprijatelja je neophodan uslov za naše postojanje u regionu", naveo je Galan, prenosi "Tajms of Izrael".

On je, tokom posete podzemnom komandnom centru izraelskih vazduhoplovnih snaga u Tel Avivu, dao instrukcije vojsci da "znatno poveća intenzitet napada u Pojasu Gaze" i da "eliminiše sve meta Hamasa".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OVO JE RAT ZA NAŠU BUDUĆNOST" Izraelski ministar odbrane izdao dramatično naređenje vojsci

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023

Oglasio se izraelski ministar odbrane...Izraelski ministar odbrane, Joav Galant, rekao je danas da je rat koji Izrael vodi protiv militantne grupe Hamas "rat za našu budućnost"...- Velika cena za neprijatelja je neophodan uslov za naše postojanje u regionu - naveo je Galan, prenosi Times of Israel. ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.