Ovo je radno vreme prodavnica i pumpi za predstojeće praznike

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je radno vreme prodavnica i pumpi za predstojeće praznike

Spremite se na vreme

Gradski Sekretarijat Beograda za privredu saopštio je da u nedelju, 31. decembra, dežurne prodavnice pretežno prehrambene robe moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati.

Pročitajte i: 

U ponedeljak, 1. januara, dežurne prodavnice mogu biti zatvorene, a u utorak, 2. januara, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati.

U subotu, 6. januara, na Badnji dan, prodavnice pretežno prehrambene robe moraju da rade najmanje od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 9 do 18 sati, a na Božić, 7. januara, dežurne prodavnice mogu biti zatvorene.

U dane praznika - 1, 2. i 7. januara, nespecijalizovane prodavnice trgovine na malo pretežno neprehrambene robe i posebni trgovinski objekti mogu biti zatvoreni.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda radće od 00 do 24 sata, a ostale najmanje od 6 do 20 sati.

Dežurne prodavnice koje će raditi u vreme praznika, dužne su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu najmanje tri dana pre praznika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.