Strašna eksplozija: Ovo je prvi snimak vojne fabrike u Lučanima VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 12:30

Strašna eksplozija: Ovo je prvi snimak vojne fabrike u Lučanima VIDEO

Lučani -- Nakon akcidenta koji se u jutarnjim satima dogodio u vojnoj fabrici u Lučanima, u Opštu bolnicu u Čačku dovezeno je šest pacijenata.

Prema rečima lekara, oni su u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi.

"Dva pacijenta sa opekotinama glave, lica i ekstremiteta su smešteni u jedinicu intenzivne nege. Četvoro ima lakše telesne povrede i oni su na odeljenju hirurgije. Niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje se prati", rekla je za Rinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dr Marija Stranjanac, portparolka Opšte bolnice.

Iz vojne fabrike "MB Namenska" saopštili su da je do požara došlo u pogonu za proizvodnju jednobaznog baruta. Požar je nastao na samom kraju procesa pri pražnjenju gnjetalice.

"Videli smo dim i sanitetska vozila kako odlaze. Dobro je samo da niko nije životno ugrožen, to je u ovom trenutku najvažnije. Sve vreme smo strepeli od vesti koje smo čekali iz čačanske bolnice", kažu meštani Lučana.

Uzrok nastanka požara utvrdiće nadležne službe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U čačansku bolnici dovezeno šest povređenih radnika iz Lučana, nisu životno ugroženi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2024

Posle požara koji se danas dogodio u fabrici "Milan Blagojević - Namenska" u Lučanima u čačansku bolnicu dovezeno je šest povređenih radnika, koji su u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi, rečeno je agenciji Beta u bolnici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.