Ovo je nova Balotelijeva devojka!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je nova Balotelijeva devojka!

Popularni fudbaler navodno menja devojke kao čarape!

Pažnju mu je kratko držala Tebi Braun, pa se "prešalatao" na Fani Negueši. Izgleda da ga ćerka i majka njegog deteta Rafale Fiko ne zanimaju.

Popularni fudbaler prvo nije heto da čije za svoju bivšu devojku i njihovo dete, pa se onda predomislio. Zajedno su kupovali kolica za bebu, spremali stan za prinovu, ali kada ga je Rafaela pritisla i rekla mu da želi brak, Baloteli je "zapalio" poput munje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Onog trenutka kada je ostavio majku svog deteta, krenuo je da se viđa sa raznim lepoticama. Prva na listi bila je Plejbojeva zečica Tebi Braun, ali ga je ona ubrzo ostavila zbog drugog muškarca.

On nije dugo patio, jer je "utehu" našao u lepoj fani Negueši, koja na "sva usta" priča da joj je on sada dečko.

Strani mediji pišu da se on viđaju od kako mu se ćerka rodila.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.