Ovo je nezapamćeno, ne možemo sebi da dođemo; Muk u podgoričkoj ulici posle strašne tragedije FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 13:06

"Ovo je nezapamćeno, ne možemo sebi da dođemo"; Muk u podgoričkoj ulici posle strašne tragedije FOTO

Podgorica -- Nakon nezapamćene porodične tragedije u Trebinjskoj ulici u Podgorici zavladao je muk.

Uprkos sunčanom danu u njoj je sve pusto, a patrola policije još uvek dežura ispred stana u kom je penzionisani policajac M. D. (52) ubio suprugu V. D. (50) i sina Đ. D. (12).

"Čula se buka iz svađa iz njihovog stana, a potom i pucnji, ali nismo ni pomišljali da se desila ovakva tragedija. Ovo je nezapmaćeno, ne možemo sebi da dođemo čitavo jutro. Bili su normalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodica, on policajac u penziji a žena prosvetni radnik, profesor. Imali su možda problema, ali ništa ne može da bude razlog ovog užasa koji se dogodio", kažu za RINU komšije koje takođe žive u Trebinjskoj ulici.

Prema još uvek zvanično nepotvrđenim informacijama u trenutku zločina se u stanu nalazila i kćerka, koja je uspela da pobegne iz stana. Ovaj podatak još uvek crnogorska Uprava policije nije potvrdila u svom saopštenju.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo izvršeno je vatrenim oružjem, koje je bilo u legalnom posedu M. D.

Prema, za sada raspoloživim informcijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.