Izvor: Piplmetar.rs, 13.Feb.2024, 19:30

Ovo je muž Vere Matović! Nije verovala da će se udati za njega: Danas se baškare u vili od četiri miliona evra!

Vera Matović jedna je od pevačica koja se može pohvaliti i dugogodišnjim brakom, pored blistave karijere. Sa Ratomirom Raćom Matovićem, koji je harmonikaš, počela je da nastupa kada je imala 25 godina, prema njenim biografskim podacima koji se mogu pronaći i onaljn. Iz druženja rodila se ogromna ljubav, koju su svakako krunisali i naslednicima.
Vera Matović • RAS >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << / Ringier


– Nas harmonikaši traže, njima treba pevačica. I mene je moj harmonikaš našao – kazala je bila Vera svojevremeno, pa se još prisetila:
Vera Matović
– Moj brat i ja smo radili i on je došao u našu grupu. Naravno, brat i sestra su imali svoj bakšiš. Tada sam bila Ostojić. Pošto je bila to jedna kuća, on je nosio kući taj bakšiš. I, tada je moj sadašnji muž pitao mog brata zašto meni ne da pola bakšiša. Kaže: „Što ti ne daš Veri njen bakšiš da kupi sebi nešto“, a ja ne mogu da verujem… Da kupim haljine, cipele, čarape… Otad je moj brat počeo meni da daje deo bakšiša – objašnjavala je jednom prilikom i u „Premijeri“, te dodala kako je Matović, pošto je svojevremeno upao kolima u vodu, jedva sačuvao živu glavu.
U nastavku pogledajte kako on izgleda:
Ratomir Matović
(24sedam)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.