Ovo je diler na čiju kuću je bačena bomba dva puta u zadnjih mesec dana: Ćira hapšen sa roditeljima i suprugom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 12:17

Ovo je diler na čiju kuću je bačena bomba dva puta u zadnjih mesec dana: Ćira hapšen sa roditeljima i suprugom

Sud je utvrdio da su kriminalnu grupu formirali Popovac i Goran Đuričin radi prodaje heroina i kokaina na teritoriji Beograda.

Jutros oko šest sati bačena je eksplozivna naprava u dvorište porodične kuće u Varvarinskoj ulici, na Dušanovcu.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je automobil u vlasništvu Dejana Popovca Ćire (46) koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora gde je služio zatvorsku kaznu od 10 godina.

Kako mediji prenose, Popović se dovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezu sa voždovačkim klanom.

Dejan Popovac Ćira je pravosnažno bio osuđen na 10 godina zatvora pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog trgovine narkoticima.

On je 2008. godine bio uhapšen zajedno sa suprugom Jelenom, ocem Milivojem i majkom Blaginjom. Policija je prilikom hapšenja u garaži Popovca zaplenila četiri kilograma heroina i 200 grama kokaina, kao i veću količinu oružja.

Popovac je deo zarađenog novca delio s Đuričinom, dok je deo skrivao u garaži i sefu u banci, a kupovao je i stanove. Posle hapšenja oduzeti su mu neki stanovi, a u sefu je nađeno 225.000 evra.

Nakon detonacije eksplozivne naprave oštećen je jedan parkirani automobil. Inače, ovo je drugi put da je za poslednjih mesec dana bačena bomba na njegovu kuću.

U prethodnom napadu početkom aprila, u eksploziji je totalno uništen automobil "reno klio", koji je bio parkiran u dvorištu kuće, a rupe od gelera vide se i na fasadi, ogradi i prozorima, kao i na još dva auta parkirana ispred kapije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.