Ovo je Srbija

Izvor: RTS, 19.Okt.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Srbija

Kako se štite voćke uoči prvih mrazeva, šta rade voćari, šta savetuju stručnji u čačanskom kraju u priči Slađane Miletić.
Slobodna zona Pirot proglašena je za najbolju u Evropi i treću u svetu po rangiranju Fajnenšel tajmsa. Zbog čega izveštava Branislav Jovičić.
Vodimo vas u kućicu na steni, u njoj živi Miroslav Pavlović, Robinzon iz Bele Palanke. O prednostima života >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u skladu sa prirodom u razgovoru sa Majom Mijalković.
U Ribarskoj i Sokobanji produžena sezona i rekordna posećenost. 
Obnavljajaju se tare vodenice vučjanskog kraja. Ima ih 15 i mogu da budu turistička atrakcija leskovačkog kraja. U jesen su otvorene za posetioce.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta 
Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku
Urednici emisije: Gordana Petrović i Ljiljana Ivanović 
Voditeljka: Dragana Anastasijević
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević
ovo_je_srbija 
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.