Ovo je JEZIVO: Devojčicu (16) prvo drogirali, pa ZADAVILI, ali tu UŽASU NIJE BIO KRAJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je JEZIVO: Devojčicu (16) prvo drogirali, pa ZADAVILI, ali tu UŽASU NIJE BIO KRAJ (VIDEO)

Prolaznici ih provalili, pa se zgranuli prizorom

Britancima Džejsonu Burderu i Adamu Kingu sudi se zbog ubistva tinejdžerke Megan Banister (16) koju su, prema optužbama, drogirali ubacivši joj ekstasi u piće pa su je zadavili, a onda je mrtvu četiri sata vozili u automobilu.

Pročitajte i:

Dva 28-godišnjaka fotografisala su droge i pijana pre pucnjave i pustila svoje snimke.

Strašan zločin dogodio se 14. maja kada su je oko 8 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati ujutru stavili u automobil i, umesto da je odvezu u obližnju bolnicu, vozili satima u potrazi za alkoholom i cigaretama. Njeno telo pronađeno je u automobilu Adama Kinga koji je izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u motocikl ispred sebe istog dana nešto pre podneva.

Megan se navodno našla sa Burderom dva dana ranije, 12. maja, nakon što su se dogovorili na internetu. Dok su odgovarali, tvrdio je da ima 21 godinu. Ponovo su se našli kobnog dana, tada je sa njima bio i Adam King.

Nabavili su drogu koju su svi troje konzumirali, no obdukcija je pokazala da je količina droge u žrtvinoj krvi deset puta viša od one u krvi mladića.

U Bruderovoj kući, u kojoj su uzeli drogu, policija je pronašla Meganin mobilni te zaključila da nije dobrovoljno sa mladićima sela u auto. Takođe su pronašli grudnjak.

Nakon sudara za koji je kriv King, svedoci nesreće videli su noge devojke na zadnjem sedištu automobila, no mladići su rekli da spava.

Svedocima je to bilo čudno zato što je automobil učestvovao u nesreći ranije, a hitna pomoć koja je stigla mogla je da utvrdi samo smrt.

Suđenje njima dvojici počelo je u sredu u Birmingemu, a trajaće tri nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.