Ovo do sada još niste videli: Novi BISER PARKIRANJA u prestonici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo do sada još niste videli: Novi BISER PARKIRANJA u prestonici (FOTO)

Bahatog i "ludog" parkiranja i nesavesnih vozača ima na sve strane po beogradskim ulicama, zelenim površinama, dvorištima.

Fotografija koja je osvanula na društvenoj mrežii Tviter otkrila je novog "bisera" koji je uspeo da se uparkira u Hilandarskoj ulici, i to ni manje ni više nego na mestu gde je verovatno zbog omanjih radova iskopana rupa i napravljena gomila zemlje.

Naime, na fotografiji koju je objavio jedan od korisnika Tvitera, jasno se može videti da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil zadnjim točkovima doslovno popeo na uzvišicu zemlje koja je iskopana.

Nije ni čudo što je narod u Beogradu odlepio...

Parkiranje u Hilandarskoj ulici. pic.twitter.com/7PaoCHDAz7

— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) September 27, 2019

Da li je ovo bio jedini način da sebi obezbedi parking mesto, ili je nešto drugo u pitanju raspravljali su sugrađani u komentarima.

Neki od njih su bili:

"Mozda mu je slab akumulator pa da ne mora da ga gura ujutro. Ovako se samo sjuri niz breg i upali iz druge ",

"Počeo rat!",

"Pitali smo se što ljudi po Vračaru kupuju džipove.

ČOVEKOV ŽIVOTNI VEK RASTE: Južnokorejke najdugovečnije, a Srbi će živeti KRAĆE od Hrvata (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.