Ovi tereni su NA POPUSTU za iznajmljivanje: Na njima su stasali Ana i Janko, a evo kako mogu i drugi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi tereni su NA POPUSTU za iznajmljivanje: Na njima su stasali Ana i Janko, a evo kako mogu i drugi (FOTO)

Kroz klub prošlo više od 2.000 dece

Tenis klub Classics osnovali su Svetislav Karlović, Radivoj Trbojević i Milan Slavković 2001. godine. U klubu je do sada organizovano više od 60 turnira sa više od 2.000 dece, uzrasta od 6 do 18 godina, koliko ih je prošlo kroz istoimenu školu tenisa.

Ovo je klub u kojem su stasale zvezde domaćeg i svetskog sporta Ana Ivanović, Ana Jovanović, Janko Tipsarević, Tamara Čurović. Predsednik kluba Milan Slavković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik je Teniskog saveza Beograda i član izvršnog odbora Teniskog saveza Srbije.

Pored toga što iznedruje talente, ovaj teniski klub smešten na Novom Beogradu, pruža poseban popust korisnicima zemunske kartice. Reč je o 20 odsto sniženja na iznajmljivanje slobodnih termina za košarku, fudbal i tenis, koji su u sastavu TK.

► Fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

Naime, popust je omogućen zahvaljujući partnerstvu sa Gradskom opštinom Zemun na projektu "Moja zemunska kartica". To je personalizovana kartica koja omogućava građanima Zemuna da kupuju robu i koriste usluge kod firmi - partnera na projektu sa posebnim popustima. Takođe, građani mogu da koriste i mnoge besplatne programe. Personalizovana kartica se može izvaditi na šalteru br. 3, u šalter sali GO Zemun, tako što se popuni prijava i da na uvid lučna karta. Kartica se dobija odmah i može se koristiti u preko 260 firmi.

Prilikom kupovine robe i korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja priložiti „Moju zemunsku karticu“ i, po zahtevu, ličnu kartu da bi se ostvario ugovoreni popust.

Za ostale informacije o projektu, pogledajte na istoimenoj Fejsbuk stranici ili sajtu opštine, a o tome kako postati Ana ili Janko svoje generacije i to na popustu, saznajte pozivom na broj 069/3192567 ili se uverite lično na adresi Gramšijeva 11.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.