Ovi opozicioni lideri su pozvali na proteste: Desničari odbili

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 18:15

Ovi opozicioni lideri su pozvali na proteste: Desničari odbili

Poslanici opozicionih stranaka su zakazali protest za ponedeljak u kojem poslanici desničarskih stranaka odbijaju da sudeluju.

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke najavili su proteste u ponedeljak, a zakazani za samo dan nakon što će proći trodnevna žalost u Srbiji nakon tragedije koja se dogodila trećeg maja, podseća Alo.

Mediji napominju da ovaj opozicioni blok čine Zoran Lutovac, Vuk Jeremić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dragan Đilas, Nebojša Zelenović i Dobrica Veselinović i da pozivom na proteste politizuje tragediju zarad svoje agende.

Alo podseća na stravičan zločin u Velikoj Ivanči koji se dogodio 2013. godine u kojem je živote izgubilo 13 ljudi i da tada Dragan Đilas, koji je u to vreme bio gradonačelnik Beograda, nije sazivao proteste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.