Overa knjižica bez uplate doprinosa

Izvor: B92, 29.Dec.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Overa knjižica bez uplate doprinosa

Beograd -- Vlada Srbije preporučila je RFZO da overi zdravstvene knjižice za 2013. zaposlenima u preduzećima u restrukturiranju kojima doprinos nije redovno izmirivan.

Takođe, Poreskoj upravi je naloženo da do 31. decembra 2012. godine sačini spisak preduzeća u restrukturiranju koja nisu redovno izmirivala doprinose za obavezno zdravstveno osiguranje i dostavi ga Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, saopšteno je nakon sednice Vlade Srbije.

Vlada Srbije donela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odluku da se 2013. proglasi godinom tolerancije. Ministarstvo omladine i sporta, svesno da je neophodna šira akcija za podsticanje tolerancije, i to ne samo na sportskim manifestacijama, već u celokupnom društvu predložilo je Vladi da donese ovu odluku.

Vlada je, kako je saopšteno, usvojila i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti vazduha, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o žigovima i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o trgovini.

Vlada je saopštila i da će cene prirodnog gasa, više za 10 odsto od dosadašnjih, važiti za industrijske potrošače, koji troše oko jedne sedmine ukupnih količina gasa na našem tržištu važiti od 15. januara naredne godine, a za distributere i domaćinstva od 1. februara 2013. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Overa knjižica za 2013. uprkos neredovnim doprinosima

Izvor: Kurir, 29.Dec.2012

Poreskoj upravi naloženo da do 31. decembra 2012. sačini spisak preduzeća u restrukturiranju koja nisu redovno izmirivala doprinose za obavezno zdravstveno osiguranje..BEOGRAD - Vlada Srbije preporučila je danas Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje da overi zdravstvene isprave za 2013. godinu...

Nastavak na Kurir...

Overa zdravstvenih knjižica bez uplate doprinosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2012

Vlada Srbije preporučila je RFZO da overi zdravstvene knjižice za 2013. zaposlenima u preduzećima u restrukturiranju kojima doprinos nije redovno izmirivan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Overa knjižica i radnicima preduzeća u restrukturiranju

Izvor: Beta, 30.Dec.2012, 12:18

BEOGRAD, 30. decembra 2012. (Beta) - Svi radnici preduzeća u restrukturiranju imaće overene zdravstvene knjižice 2013. godine, pošto je obezbedjen novac za to, saopštilo je u nedelju Ministarstvo finansija i.

Nastavak na Beta...

Overa knjižica bez uplate doprinosa

Izvor: OkRadio.rs, 30.Dec.2012

Vlada Srbije preporučila je RFZO da overi zdravstvene knjižice za 2013. zaposlenima u preduzećima u restrukturiranju kojima doprinos nije redovno izmirivan. Takođe, Poreskoj upravi je naloženo da do 31. decembra 2012. godine sačini spisak preduzeća u restrukturiranju koja nisu redovno izmirivala...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.