Ove mlade zvezde preteruju sa provokativnim stajlingom

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove mlade zvezde preteruju sa provokativnim stajlingom

Postoji taj suludi momenat u životu svake devojke kada po svaku cenu želi da izgleda starije nego što jeste, a odabirom provokativne garderobe najlakše će to postići. A kako je tanka linija između provokativnog i vulgarnog stila odevanja, samo će se ponekoj mladoj zvezdi poći za rukom da je ne pređe.

MAJLI SAJRUS

Nije lako utvrditi kada je stil odevanja Majli Sajrus (22) od nevinog tinejdžerskog prerastao u provokativni, niti kada je od provokativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prerastao u čistu vulgarnost.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 4, 2015 at 11:47pm PDT

Majli se proslavila kao Diznijeva zvezda, koja je igrala u uspešnoj seriji "Hana Montana". Već kao tinejdžerka stekla je svetsku slavu i u tom dobu njeno ponašanje i stil odevanja su bili primereni uzrastu u kojem je.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jul 9, 2015 at 12:09am PDT

Međutim, danas se čini da ova kraljica skandala ne bira način kako da privuče pažnju, a u poslednje vreme najčešće to čini ovakvim odevnim kombinacijama.

DEMI LOVATO

I Demi Lovato (22) je prošla slične korake u karijeri kao njena vršnjakinja Majli. Demi se proslavila u Diznijevom filmu "Camp Rock" u kojem je igrala uz Džoa Džonsa, a takođe pre svojih dvadesetih Demi je snimila i nekoliko uspešnih muzičkih albuma.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Jul 11, 2015 at 1:02pm PDT

Iako više nije tinejdžerka, za mnoge je stil odevanja mlade pevačice i glumice neprimeran njenim godinama. Čini se da se Demi ne obazire na te komentare i rado pozira u odeći koja otkriva.

SELENA GOMEZ

I Selena Gomez (22) je prošla identičan put kao i vršnjakine Majli i Demi. I Selena je kao devojčica započela glumačku karijeru u Diznijevim serijama a potom se prebacila na muziku.

Kao tinejdžerka, zabavljala se sa najpopularnijom tinejdž zvezdom Džastinom Biberom i tada se njen imidž nevine devojčice polako transformisao u imidž seksi i provokativne mlade žene.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on May 21, 2015 at 2:06pm PDT

Međutim, za razliku od svoje vršnjakinje Majli, Selena to ipak radi dozirano i sa više stila.

KENDAL DŽENER

Devetnaestogodišnja Kendal Džener slavu je stekla kao učesnica rijaliti programa "U korak sa Kardašijanima", ali ju je učvrstila kada je počela da gradi karijeru uspešne manekenke.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Dec 24, 2014 at 6:59pm PST

Već sa 15 godina Kendal je počela da se bavi manekenstvom, a to je ujedno period koji je bio presudan za izgradnju njenog provokativnog stila oblačenja.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Jul 22, 2015 at 5:23pm PDT

Kendal je poznata po tome što se na crvenom tepihu pojavljuje u haljinama koje naglašavaju njene obline i zanosnu figuru, a takođe se ne stidi da deli provokativne fotografije na svoj Instagram profil.

KAJLI DŽENER

Za najmlađu članicu Džener porodice može se slobodno reći da se ne oblači u skladu sa svojim godinama. Baš naprotiv. Kajli Džener ima samo 17 godina a njen instagram profil obiluje provokativnim i seksi fotografijama.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Jun 25, 2015 at 9:44pm PDT

Ništa drugačije nije ni na crvenom tepihu, a Kajli se za svaki javni događaj trudi da istakne svoj seksepil.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.