Ove godine bez prijema u EU

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine bez prijema u EU

Ambasador Velike Britanije u Srbiji Stiven Vordsvort izjavio je da je gotovo izvesno da zbog ekonomske krize i drugih problema, poput ratifikacije Lisabonskog ugovora, nijedna država neće biti primljena u članstvo Evropske unije do kraja ove godine.Vordsvort je u intervju "Danasu" istakao da, međutim, niko ne dovodi u pitanje stav da države zapadnog Balkana moraju postati članice EU, budući da postoje nedvosmisleni geografski,politički i ekonomski razlozi za to.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji je mesto u Evropskoj uniji

Izvor: Danas, 17.Apr.2009, 22:47

Niko ne dovodi u pitanje stav da države Zapadnog Balkana moraju postati članice Evropske unije, budući da postoje nedvosmisleni geografski, politički i ekonomski razlozi za to - naglasio je u kraćem intervjuu Danasu ambasador Velike Britanije u Srbiji Stiven Vordsvort.

Nastavak na Danas...

Vordsvort: Ove godine niko ne ulazi u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2009

BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije u Srbiji Stiven Vordsvort izjavio je da je gotovo izvesno da zbog ekonomske krize i drugih problema, poput ratifikacije Lisabonskog ugovora, nijedna država neće biti primljena u članstvo Evropske unije do kraja ove godine...Vordsvort je u intervjuu za "Danas"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.