Ove dve RUPICE na leđima otkrivaju KAKVI ste u SEKSU!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove dve RUPICE na leđima otkrivaju KAKVI ste u SEKSU!

Mnogi muškarci smatraju da su dve diskretne rupice u dnu ženskih leđa veoma seksi. I u pravu su!

Kako se ispostavilo istraživanjima, dame koje imaju Venerine rupice, više uživaju u seksu i lakše doživljavaju orgazme.

U pitanju su prirodna udubljenja u koži, koja se vekovima smatraju znakom lepote, a smatra se da je za njih zaslužna genetika.

Naučnici tvrde da žene s ovakvim rupicama imaju bolje prokrvljeno karlično područje, što povoljno utiče na postizanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << orgazma, prenosi Cosmopolitan.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ove seki rupice nije moguće postići vežbanjem, a ako ih već imate i ako su vidljive, znajte da ste prava srećnica, jer ste vi neko ko nema višak kilograma i telo vam je prirodno u dobroj formi.

Nažalost, nema zvaničnih podataka kakvi su u seksu muškarci koji imaju “Apolonove rupice”, ali ako vi imate iskustva, molimo vas da nam javite.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.