Ovde, u selu, se svašta priča... Progovorile komšije Darka Lazića i ispričale NEOTKRIVENO! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ovde, u selu, se svašta priča..." Progovorile komšije Darka Lazića i ispričale NEOTKRIVENO! ŠOK!

Dok se Darko Lazić i dalje bori za život u KBC Zemun, meštani njegovog rodnog mesta Brestač, rešili su da progovore o svom najpoznatijem komšiji.

Oni kažu da bi bili najsrećniji da Lazić ni ne živi tu.

- Darko se „uzvezdio“ od kako je pobedio u „Zvezdama granda“. Pre toga je bio samo dečkić koji je lepo pevušio i sa ocem nastupao po kafanama. Bili su jedna skromna i siromašna porodica sve dok Darko nije pobedio u tom muzičkom takmičenju. Tada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bukvalno cela porodica promenila – ispričao je jedan od stanovnika.

U centru sela, ispred crkve, dve vremešne gospođe su rekle:

- Molimo se za njegovo ozdravljenje. On je jako mlad i grehota je prema detetu koje ima. Žao nam je što je tako brzo živeo… Ovde u selu se svašta priča. Kažu da je zbog bivše žene pao u dugove. Kažu da je ona volela da živi na visokoj nozi i imala velike zahteve. Ne znamo mi ništa, to se tako priča – rekle su dve bakice.

Gospodin koji je izašao iz svog dvorišta na izlasku iz sela bio je najbrutalniji:

- Šta da vam kažem lepo o njemu? On glumi šerifa ovde. Vozi motor 200 na sat na jednom točku. Automobilom juri i ostavlja tragove guma, kao da je na reli trci. Redovno pokosi i po koju kokošku… Niko mu ništa ne može. Svi ga se plaše – rekao je besan Darkov komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Darko Lazić se uzvezdio i glumi šerifa, tvrde meštani Brestača!

Izvor: Svet plus, 19.Nov.2018, 10:52

Komšije za mladog pevača, koji se danima bori za život, nemaju baš reči hvale. Darko Lazić se uzvezdio od kada je pobedio u "Zvezdama Granda" i glumi šerifa, tvrde meštani Brestača!..Dok se pevač Darko Lazić (27) i dalje bori za život u KBC Zemun, ekipa magazina VIP posetila je Brestač,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.