Ovako zapravo izgleda Berluskoni: Bivši premijer prvi put bez umetaka i šminke

Izvor: Blic, 26.Jan.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako zapravo izgleda Berluskoni: Bivši premijer prvi put bez umetaka i šminke

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznat po tome što je zbog želje da izgleda mladoliko zatezao lice i stavljao umetke kose, odlučio se na radikalnu promenu svog imidža i pojavio se prvi put sa borama i bez šminke na fotografiji koju je danas objavio britanski "Sandej tajms". Mlad, vedar, raspoložen: Mateo Renci

Sliku pod nazivom "Silvio Berluskoni posle pada" fotografa Pola Stjuarta koja se nalazi na naslovnoj stranici nedeljnog dodatka britanskog lista, preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su brojni italijanski mediji uz sopstvene komentare.

"Kavalijere ponosan na svoje godine", piše italijanski dnevnik "Đornale" koji je u vlasništvu Berluskonijeve porodice. List napominje da je Berluskoni "skinuo masku jer mu maske više nisu potrebne", a i da "neprijatelj sada više nije isti, tako da Berluskoniju više ne treba ista šminka".

Mnogi spekulišu da je Berluskoni ovim svojim potezom želeo da odgovori na uspon mlađeg rivala Matea Rencija, prenosi Rojters.

Moje godine su moja prednost: Silvio Berluskoni

Italijanski listovi preneli su sliku i zaključili da je uspon Matea Rencija (39) gradonačelnika Firence koji je uzdrmao italijansku političku scenu postavši sekretar Demokratske partije levog centra, ubedio Berluskonija (77) da počne da "igra na kartu" svojih godina.

Pošto je prošle godine izbačen iz parlamenta zbog presude za utaju poreza, kontroverzni Berluskoni se ovog meseca vratio u centar politike, postizanjem dogovora sa Rencijem o reformi izbornog sistema. On je više puta izrazio divljenje svom mladom suparniku čije umeće komuniciranja pomalo podseća na njega samog.

Tokom dvadesetogodišnje političke karijere Berluskoni, nesumnjivi vladar televizije i medija, koristio se imidžom dinamičnosti i energije, a mladolik izgled trebalo je da sačuvaju česte plastične operacije.

Silvio tvrdi da je Renci mlađi od njega

"Korijere dela sera" navodi da je Berluskoni shvatio da Rencijeva pojava znači da on više ne može da koristi istu strategiju koju je koristio da pobedi svoje sredovečne rivale sa levog centra kao što su Romano Prodi, Masimo D'Alema ili Valter Veltroni.

"Renci nije samo mlad, on je mlađi od mene. Ja sam stariji i ne bojim se da se pokažem onakvim kakav jesam", prenose mediji Berluskonijeve reči.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako zapravo izgleda Berluskoni: Bivši premijer prvi put bez umetaka i šminke

Izvor: Blic, 26.Jan.2014

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznat po tome što je zbog želje da izgleda mladoliko zatezao lice i stavljao umetke kose, odlučio se na radikalnu promenu svog imidža i pojavio se prvi put sa borama i bez šminke na fotografiji koju je danas objavio britanski "Sandej tajms". ..Sliku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.