Ovako ratuju američki vojnici

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako ratuju američki vojnici

Crni humor je vojnicima spas kada su na ratištu, ali američkim vojnicima rasutim po celom svetu zbijanje šala je izgleda način da pobede dosadu.

Britanski list "Dejli mejl" objavio je foto-galeriju američkih vojnika i njihovih "slobodnih aktivnosti" kada su van bojnog polja, negde u svetu. Tu je vojnik koji pričvršćen ispod krila aviona "glumi" raketu, žena pilot koja upravlja avionom s torbicom okačenom o kontrolnu tablu.

Da je vojnicima teško da na frontu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostanu trezni odavno se zna, a mladi Amerikanci se protiv pijanstva na zadatku bore uz pomoć velike mišolovke u koju su stavili bocu piva. Zanimljiv je i vojnik koji se odeven u maskirno odelo "stopio" s kaučem na kojem se ispružio, pokazujući da se može ostati neprimetan i kad neprijatelj gleda u vas. Pogledajte fotogaleriju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.