Ovako je uhapšen otac masovnog ubice iz Mladenovca: Pronađeni pištolji, puška... VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 11:30

Ovako je uhapšen otac masovnog ubice iz Mladenovca: Pronađeni pištolji, puška... VIDEO

R. B. (55), otac masovnog ubice U. B. (21) iz Mladenovca, uhapšen je u saradnji VJT u Smederevu, VJT u Beogradu i Uprave kriminalističke policije.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dve vojne dozvole za pušku karabin sa optikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i za revolver, pištolj sa dva okvira, dve optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, pomahnitali U. B. kobnog dana, tačnije u četvrtak uveče, otišao je iz svoje kuće, koja se nalazi u selu gde Šepšin do mesta Malo Orašje kako bi počinio masakr navodno jer su u tom selu pričali loše o njegovoj porodici. Kada nikog nije zatekao u centru sela u povratku kod spomenika izrešetao je tinejdžere koji su slavili đurđevdanski uranak od kojih je pet umrlo usled zadobijenih povreda, a sedmoro ih je ranjeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.